Onze geschiedenis

Welkom in onze wereld, waar elke stap bij de ingang van je huis een glimlach, een verhaal, een herinnering wordt. Wij zijn het koppel achter Paw Paw, een avontuur geboren uit een persoonlijk verhaal van liefde en herinneringen.

Het begon allemaal met onze trouwe metgezel, een prachtige witte Labrador die onze dagen van vreugde en verdriet deelde. Toen we afscheid van hem moesten nemen, nam een immense leegte ons dagelijks leven over. Die hond was niet zomaar een huisdier; hij was een lid van ons gezin, een trouwe vriend, een levensgezel.

In onze zoektocht om hun herinnering levend te houden, zochten we naar een manier om hun aanwezigheid in ons leven te vieren. Toen kwamen we op een idee: waarom niet iets maken dat ons elke dag herinnert aan het belang en de schoonheid van onze viervoeters?

Zo werd PawPaw geboren, een bedrijf dat zich toelegt op het vereeuwigen van de liefde en vreugde die onze dieren ons brengen. We lanceerden een unieke lijn gepersonaliseerde deurmatten, ontworpen om een vleugje warmte en liefde in elk huis te brengen. Op deze deurmatten kun je de afbeelding van je geliefde hond of kat afdrukken, vergezeld van een persoonlijke zin. Het is onze manier om hulde te brengen aan deze buitengewone wezens die ons leven delen.